Finale pre finala  Novak na Rafu 48. put

Izvor: B92, 19.Mar.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale pre finala " Novak na Rafu 48. put

Drugi polufinalni par prvog Mastersa u sezoni doneće nam novu epizodu najvećeg rivalstva u istoriji tenisa. Takođe, Novak je dobio poslednjih pet duela protiv velikog rivala, devet od poslednjih deset, a slavio je i u jedinom meču ove godine " na otvaranju sezone u Dohi dobivši finalni meč " 6:1, 6:2.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novak preko Nadala u finalu Indijan Velsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2016

Nabolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale turnira Masters serije u Indijan Velsu pošto je sa 2:0 (7:6, 6:2) u setovima pobedio Španca Rafaela Nadala...Đoković sada protiv Nadala vodi sa 25:23 u pobedama...U finalu Đoković će igrati protiv Kanađanina Miloša Raonića...Novak igra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.