Došlo vreme da se Nole širi pred Nadalom: Znam kako ću, u prednosti sam

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došlo vreme da se Nole širi pred Nadalom: Znam kako ću, u prednosti sam

„Protiv Rafe morate da zaradite pobedu, jer on nikad ne odustaje“, kaže Novak pred polufinale Indijan Velsa

Na poslednjih šest mečeva isto toliko pobeda Novaka Đokovića. Rafael Nadal na takvu čeka još od Rolan Garosa 2014. Čini se da za Srbina ne bi smelo da bude problema, imajući u vidu tradiciju i „suv“ kvalitet koji demonstrira i ove godine, ali pred njihov 48. duel, ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << puta u polufinalu Indijan Velsa, naš as je oprezan.

Nadal je veliki borac i ove nedelje je nekoliko puta pokazao zašto je jedan od najboljih u istoriji tenisa. Reč je o igraču koji nikad ne odustaje, protiv njega morate da zaradite pobedu. Znam šta me čeka u polufinalu i kako da se pripremim. Pobedio sam ga u poslednjih nekoliko duela, što mi možda daje malu mentalnu prednost“, rekao je Đoković posle pobede nad Žo Vilfridom Congom u četvrtfinalu.

Đoković je favorit i večeras od 20.30, kvota na keca u Kladionici MOZZART je 1,17, a kako se ovaj meč nalazi u grupi 4+1  našeg specijala Trostruki superpar možete ga odigrati po većim kvotama od onih iz redovne ponude. Na primer, takav kec vredi 1,25.

Obojica smo već osvajali titule u Indijan Velsu. Nadam se da ću pokazati  svoj najbolji tenis“, dodao je Novak Đoković.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Đoković pred meč sa Nadalom: Znam kako ću, u prednosti sam

Izvor: Večernje novosti, 19.Mar.2016

Kako takmičenje u Indijan Velsu odmiče Novak Đoković igra sve bolje. Poslednja žrtva srpskog tenisera bio je Žo Vilfred Conga za plasman u polufinale. A tamo Novaka čeka stari poznanik Rafael Nadal.Nekada je to bio pravi teniski klasik, ali u poslednje vreme Đoković se poigrava sa španskim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.