Izvor: RTS, 30.Jun.2022, 08:30

Filipov veliki vimbldonski ispit – Krajinović igra protiv Kirjosa

Četvrtog dana Vimbldona na terenu će u singl konkurenciji biti samo jedan srpski teniser – Filip Krajinović igraće protiv Nika Kirjosa u drugom kolu. Duel Krajinovića i Kirjosa neće početi pre 13.30 po našem vremenu, direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata pratite na portalu.
Srbin i Australijanac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odmeriće snage na terenu broj 2 na kojem su drugi na rasporedu, nakon okršaja Paule Badose i Irine Bare koji počinje u 12.00.

Filip i Nik do sada su se sastajali samo jednom, bilo je to davne 2015. godine na šljaci Eštorila, kada je Kirjos bio bolji sa dva puta po 6:3.
Pored Krajinovića, u četvrtak će na teren još četvoro Srba, ali u dubl konkurenciji.
Nikola Ćaćić će u paru sa Vavasorijem igrati protiv Baesa i Delbonisa, dok će Lajović i Đere snage odmeriti sa Zjelinskim i Majhšakom.
Takođe, Aleksandra Krunić će zajedno sa Dzalamidze igrati protiv Friedsam i Li.
Tokom dana svoj meč će odigrati i Rafael Nadal, kojem će protivnik na Centralnom terenu, ne pre 16 časova biti Ričardas Berankis.
Na najvećem stadionu program u 14.30 otvaraju Bulter i Pliškova, a zatvaraju Gof i Buzarnesku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović i "ludi" Kirjos, pa Nadal

Izvor: B92, 30.Jun.2022

Četvrti dan Vimbldona garantuje zabavan tenis za ljubitelje "belog sporta"...U centru naše pažnje biće pre svega duel Filipa Krajinovića sa kontroverznim Nikom Kirjosom...Njegov meč je drugi na programu na Terenu 2, posle duela između Paule Badose i Irine Bare, pa ne bi trebalo da počne pre 13.30...Krajinović...

Nastavak na B92...

Kirjos ubedljiv protiv Krajinovića

Izvor: RTS, 30.Jun.2022

. Srpski teniser Filip Krajinović izgubio je od Nika Kirjosa duel drugog kola Vimbldona - 0:3 (2:6. 3:6, 1:6).

Nastavak na RTS...

Krajinović: Nikad me neko nije ovako uništio VIDEO

Izvor: B92, 30.Jun.2022

Srpski teniser Filip Krajinović analizirao je poraz od Nika Kirjosa u drugom kolu Vimbldona...Krajinović je doživeo poprilično ubedljiv poraz od 6:2, 6:3, 6:1...Momak iz Sombora je posle meča bio potpuno iskren objasnivši šta se desilo..."Teško je reći. Danas je bio njegov dan, da mu je protivnik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.