Filip Krajinović o tračevima: Nisam muvao Milicu Pavlović, PEVAČICE NISU MOJ TIP

Izvor: Story, 14.Avg.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Krajinović o tračevima: Nisam muvao Milicu Pavlović, PEVAČICE NISU MOJ TIP

Krajem prošle godine domaći mediji bili su puni naslova o tome kako je, tada zauzeti teniser Filip Krajinović pripit spopadao Milicu Pavlović na nastupu u jednom prestoničkom klubu. Nakon toga još jednom je “uhvaćen” dok je sa društvom slušao atraktivnu pevačicu, a sada je, za “Alo VIP” odgovorao na “optužbe” da je navalentan i otkrio istinu. ... The post Filip Krajinović o tračevima: Nisam muvao Milicu Pavlović, PEVAČICE NISU MOJ TIP appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Pričalo se da je bacio oko na Milicu Pavlović: Teniser se oglasio i otkrio istinu!

Izvor: Scandal.rs, 14.Avg.2019

Krajem prošle godine u medijima je odjeknula vest da je teniser Filip Krajinović jednom prilikom u klubu, u pripitom stanju, prišao Milici Pavlović u nameri da joj se udvara. Filip se za sada za “Alo Vip” oglasio povodom toga i demantovao te navode, okriviši da je “nikada nije muvao”. –...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.