Federer prejak za Tipsarevića

Izvor: Studio B, 27.Maj.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer prejak za Tipsarevića

Srpski teniser Janko Tipsarević izgubio je danas u trećem kolu pariskog Rolan Garosa od Švajcarca Rodžera Federera sa 6:1, 6:4 i 6:3.

Federer, koji je postavljen za trećeg nosioca na turniru, u osmini finala igraće protiv pobednika meča Džo Vilfred Conga (Francuska) -Stanislas Vavrinka (Švajcarska).

>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Federer je potpuno dominirao u prvom setu, dva puta je oduzeo servis Tipsareviću i za 19 minuta igre poveo u meču. Srpski teniser je u prvom setu osvojio samo 10 poena.

Tipsarević je igrao nešto bolje u drugom setu, ali nije uspeo da iskoristi brejk loptu u šestom gemu i izjednači, pa je Švajcarac poveo sa 4:2. Treći teniser sveta je nakon toga sačuvao prednost i stekao dva seta prednosti.

U trećem gemu trećeg seta Švajcarac je napravio brejk, a zatim na svoj servis poveo sa 3:1. Do kraja meča Federer je manje-više sigurno igrao i osvojio sve gemove na svoj servis. Federeru je to bila četvrta pobeda u isto toliko duela protiv Tipsarevića.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.