Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer i Vavrinka osvojili zlato u dublu

PEKING - Švajcarski teniseri Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka osvojili su danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu u muškom dublu.

Vavrinka i Federer su u finalu takmičenja pobedili Šveđanine Tomasa Johansona i Simona Aspelina sa 3:1 (6;3, 6:4, 6:7, 6:3).

Meč za treće mesto u muškom dublu kasnije danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igraće Amerikanci Bob i Majk Brajan protiv Francuza Arnoa Klemena i Mišela Lodre.

Medalja osvojena u dublu sa Vavrinkom Federeru, do ponedeljka najboljem teniseru sveta, prva je sa tri učešća na olimpijskim igrama. Takmičenje u singlu u Pekingu je završio izgubivši u četvrtfinalu od Džejmsa Blejka.

Federer je na prvom mestu svetske rang liste tenisera još od februara 2004. godine, ali će ga na toj poziciji od ponedeljka smeniti Rafael Nadal iz Španije.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer osvojio prvu olimpijsku medalju

Izvor: Kurir, 16.Avg.2008

PEKING, 16. avgusta 2008. (Beta) - Švajcarski teniseri Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka osvojili su danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu u muškom dublu. Vavrinka i Federer su u finalu takmičenja pobedili Šveđanine Tomasa Johansona i Simona Aspelina sa 3:1 (6;3, 6:4, 6:7, 6:3)....

Nastavak na Kurir...

Federer osvojio prvu olimpijsku medalju

Izvor: Blic, 16.Avg.2008

Švajcarski teniseri Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka osvojili su danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu u muškom dublu.....Vavrinka i Federer su u finalu takmičenja pobedili Šveđanine Tomasa Johansona i Simona Aspelina sa 3:1 (6;3, 6:4, 6:7, 6:3)...Meč za treće mesto u muškom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.