Fed kup: Ječmenica priziva sreću

Izvor: B92, 03.Feb.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fed kup: Ječmenica priziva sreću

Selektor Srbije Tatjana Ječmenica smatra da njene teniserke imaju veliku šansu protiv Austrije na početku Fed kupa.

Srbija će u sredu protiv Austrije igrati prvi duel Grupe A Prve grupe Evro-afričke zone, u kojoj će pokušati da izbori plasman u plej-of za popunu Svetske grupe B.

"Devojke su raspoložene i mislim da imamo velike šanse. Uz malo sportske sreće i borbu na terenu, nadamo se da ćemo pobediti", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekla je Ječmenica uoči duela u Budimpešti.

Duel sa Austrijom počeće u 16.00, a Srbiju će predstvaljati Aleksandra Krunić i Ivana Jorović. Pored Krunićeve i Jorovićeve, u srpskoj ekipi su još Doroteja Erić i Vojislava Lukić.

Na takmičenju u Budimpešti učestvuje 16 timova, a Srbija će se pored Austrije sastati i sa domaćinom Mađjarskom.

Prvoplasirani iz Grupe A plasiraće se u baraž, koji će se igrati u subotu, 7. februara, a pobednik tog duela igraće u plej-ofu za popunu Svetske grupe, koji je na programu 18. i 19. aprila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ječmenica: Nadamo se da ćemo pobediti

Izvor: Sportal.rs, 03.Feb.2015

Selektor Srbije Tatjana Ječmenica smatra da najbolje teniserke Srbije  imaju veliku šansu protiv Austrije na početku Fed kupa. Srbija će protiv Austrije igrati prvi duel Grupe A Prve grupe Evro-afričke zone, u kojoj će pokušati da izbori plasman u plej-of za popunu Svetske grupe B...- Devojke...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.