FURIOZNO: Alkaraz počistio Šardija za drugo kolo Vimbldona

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 16:18

FURIOZNO: Alkaraz počistio Šardija za drugo kolo Vimbldona

Rutinska pobeda.

Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u drugo kolo Vimbldona pošto je bio bolji od Francuza Žeremija Šardija 6:0, 6:2, 7:5. 

Bez problema je prvi reket sveta došao do trijumfa. Trebalo mu je nešto manje od dva sata igre.

Da će biti dan u znaku Španca bilo je jasno već na samom startu meča. Nije dopustio protivniku nijedan gem. U drugom delu igre, slična priča, s tim da je Šardi uspeo da se upiše na semaforu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i osvoji dva gema.

U trećem setu je bilo najviše borbe. Iskusni Francuz je čak, prvi došao do brejka i poveo sa 4:2. Ipak, Alkaraz je odmah uzvratio, vratio rezultatski egal u setu, da bi na kraju rešio meč pre taj-brejka.

Karlos će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Miler-Riderkneč.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.