FK: Ruskinje čekaju Srbiju na šljaci

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK: Ruskinje čekaju Srbiju na šljaci

Ruska teniska federacija odlučila je da reprezentaciju Srbije u polufinalu Svetske grupe Fed kupa 21. i 22. aprila dočeka na šljaci u 'Mega sport Areni'.

Biće to prvi put u poslednjih šest godina da se tenis u ovoj dvorani igra na crvenoj zemlji umesto na brzoj podlozi, a u 'Mega sport Areni' do sada su se održavala takmičenja u klizanju i hokeju na ledu.

Selektor Srbije Dejan Vraneš nije iznenađen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odlukom domaćina za šljaku.

"Izbor je poptuno logičan jer će njihove najbolje teniseke pre Fed kupa igrati turnire na šljaci", kaže Vraneš i dodaje:

"Što se tiče naših devojaka mislim da i nama više odgovara šljaka, a da brza podloga nikome ne bi donela prevagu".

Delegacija TSS uskoro ide u Moskvu kako bi se na licu mesta sredile sve neophodne tehničke stvari oko organizacije i smeštaja reprezentacije Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.