FK: Jovanovska izgubila posle maratona

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2013, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK: Jovanovska izgubila posle maratona

Srpska teniserka Bojana Jovanovski poražena je u veoma neizvesnom i dramatičnom meču od Slovakinje Jane Čepelove rezultatom 2:1, po setovima 5:7, 7:5, 11:9, čime je slovačka reprezentacija došla do vođstva u ukupnom skoru od 2:1

Neverovatna borbenost povređene Bojane Jovanovski

 

 

Bojana je dobro otvorila prvi set, napravila je brejk i povela sa 3:1. Međutim, Slovakinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je uhvatila ritam i sa tri gema u nizu došla je do prednosti od 3:4. Ipak, nošena sjajnom podrškom sa tribina Jovanovska je uspela da se vrati u meč i osvoji dva naredna gema, a potom još jednim brejkom osvojila je pvi set sa 7:5.

 

Slovakinja je u drugom setu brzo došla do prednosti od 0:2. Međutim, Bojana se ponovo vratila u meč i odličnom igrom stigla je do vođstva 5:4, ali nije uspela da završi meč. Čepalova je ponovo uhvatila ritam i neverovatnim preokretom stigla do izjednačenja u setovima - 5:7.

 

Velika drama viđena je u trećem setu. Nizali su se brejkovi na obe strane. Na 5:5 Slovakinja je napravila brejk i došla u situaciju da servira za pobedu, ali tek tada je usledio pravi teniski triler. Bojana je čak tri puta branila Slovakinji da na svoj servis završi meč, ali nakon četvrte meč lopte više nije imala snage da izdrži - 9:11.

 

Ovaj neverovatan maratonski meč trajao trajao je čak tri sata i 20 minuta.

 

Slovačka sada vodi sa 2:1 i nalazi se na korak od plasmana u narednu fazu Fed kupa, a u narednom meču sataju se Vesna Dolonc i Danijela Hantuhova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

FK: Bojana izgubila maraton, pobeda Slovačke 3:1

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2013

Reprezentacija Slovačke plasirala se u polufinale Fed kupa, pošto je Bojana Jovanovski poražena u veoma neizvesnom i dramatičnom meču od Jane Čepelove rezultatom 2:1, po setovima 5:7, 7:5, 11:9, a potom je Danijela Hantuhova lako izašla na kraj sa Vesnom Dolonc sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2...Neverovatna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.