FED kup: Jankovićeva i Pavljučenko na startu ‎

Izvor: NaDlanu.com, 20.Apr.2012, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FED kup: Jankovićeva i Pavljučenko na startu ‎

Teniserke Anastasija Pavljučenkova i Jelena Janković igraće sutra u Moskvi prvi meč polufinalnog duela Svetske grupe Fud kupa između Rusije i Srbije, odlučeno je žrebom.

Taj meč počeće u 13.00 po srednjoevropskom vremenu, a 11.00 po lokalnom. Posle njih dve na terenu će se naći domaća teniserka Svetlana Kuznjecova i najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << rangirana srpska igračica Ana Ivanović. U nedelju će prvo igrati Pavljučenkova i Ivanovićeva u 12.00, a potom Kuznjecova i Jankovićeva. Ako rezultat u pobedama bude izjednačen igraće se meč u parovima. Srbiju će u tom slučaju predstavljati Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić, a Rusiju Marija Kirilenko i Jelena Vesnina. Selektori, međutim, imaju pravo da promene najavljene sastave za meč u dublu. U finale će se plasirati reprezentacija koja prva dođe do tri pobede. U drugom polufinalu igraju Češka i Italija. Beta
Pogledaj vesti o: Tenis,   Ana Ivanović

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.