Ernests Gulbis prokockao novac sa Rolan Garosa

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2014, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ernests Gulbis prokockao novac sa Rolan Garosa

Letonski teniser Ernests Gulbis, koji je stigao do polufinala nedavno održanog Otvorenog prvenstva Francuske, prokockao je nagradu koju su dobili svi polufinalisti turnira - 412.000 evra, preneli su danas francuski mediji.

Ernest Gulbis

 

Posle poraza od 1:3 u polufinalu od najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Gulbis je posetio obližnji kazino u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Parizu gde je izgubio sav novac.

 

Mediji su naveli da 25-godišnji Gulbis možda nije navikao da ima toliko novca i da igrači na terenu često ne priznaju da "igraju" i van terena. Posle Rolan Garosa, Ernests Gulbis je skokom od sedam pozicija ušao među 10 najboljih tenisera sveta.

 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gulbis prokockao sav novac sa Rolan Garosa?!

Izvor: Sportal.rs, 12.Jun.2014

Letonski teniser Ernests Gulbis, koji je stigao do polufinala nedavno održanog Otvorenog prvenstva Francuske, prokockao je nagradu koju su dobili svi polufinalisti turnira - 412.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.