Endi Marej na Rolan Garosu!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 22:47

Endi Marej na Rolan Garosu!

Britanski teniser Endi Marej dobio je danas specijalnu pozivinicu organizatora za učešće na Rolan Garosu.

Bivši prvi teniser sveta jedini nije Francuz, od osam tenisera koji su dobili vajldkartu za učešće na turniru, koji počinje 27. septembra u Parizu.

Marej je dobio vajldakartu i za US open, nakon što je pao na 129. mesto na ATP listi, posle povreda karlice i potkolenice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

On je igrao u prva dva kola u Njujorku i popeo se na 110. mesto, ali je bio slabo rangiran za plasman u glavni žreb na osnovu ATP liste.

Najbolji plasman u karijeri na Rolan Garosu Britanac je ostvario 2016. godine, kada je u finalu izgubio od Novaka Đokovića u četiri seta.

-
Pogledaj vesti o: Pariz,   US Open,   Nju Jork,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marej dobio vajldkartu za Rolan Garos

Izvor: Beta, 14.Sep.2020

Britanski teniser Endi Marej dobio je danas specijalnu pozivinicu organizatora za učešće na Rolan Garosu.Bivši prvi teniser sveta jedini nije Francuz, od osam tenisera koji su dobili vajldkartu za učešće na turniru, koji počinje 27. septembra u Parizu.Marej je dobio vajldakartu i za Ju Es open,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.