Enan: Mari će uzeti još GS titula

Izvor: B92, 24.Okt.2013, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enan: Mari će uzeti još GS titula

Bivša belgijska teniserka Žistin Enan smatra da će Endi Mari osvojiti još nekoliko Gren slem turnira.

"Endi je bio velika inspiracija jer je radio stvari na svoj način. Odrastao je kao osoba i kao igrač, uspeo je da pobedi pritisak koji je bio na njemu. Mari je pametan momak, već je uradio mnogo, a igrao je sa nekim od najboljih igrača u istoriji. Mislim da će osvojiti još mnogo Gren slem turnira u budućnosti"

Enan je potom uporedila Marijevu Škotsku sa svojom Belgijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"On je napustio Škotsku i otišao u Španiju,kako bi se usavršavao i postao bolji igrač. Istu stvar sam napravila i ja kada sam napustila Belgiju i otputovala za SAD. Mnogo me podseća na moju karijeru, ali Škotska mora to da iskoristi da uz Endija dobiju još jednog tenisera, kao što smo Kim Klajsters i ja postavili osnove za razvoj tenisa u Belgiji”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.