Izvor: Piplmetar.rs, 24.Jul.2023, 05:31

Ekskluzivni snimci sa 60. rođendana Bobe Živojinovića: Torta je san snova, a evo i ko je sve tu

Boba je upriličio slavlje u jednom restoranu, okupivši tom prilikom bliske prijatelje i porodicu

Bivši teniser Boba Živojinović proslavlja ulazak u sedmu deceniju, a tim povodom je porodica Živojinović organizovala i slavlje.
Naime, kako saznajemo, veselje je upriličeno u jednom restoranu u Tivtu, a Brena i Boba okupili su samo uži krug porodice i prijatelja.
Svi su bili veoma veseli, a Brena je suprugu otpevala i rođendansku pesmu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Kako se može videti na ekskluzivnim snimcima, Boba je u jednom trenutku stopirao muziku kako bi preko reda išla torta za unuka Aleksandra, budući da je morao da ide da spava, a onda je održao i emotivan govor.
Želja mi je bila da ovo bude spontano veče. 60 godina je ni malo, a ni puno. Ja se osećam ljudi kao da mi je 37 i tu ću i ostati, mislim da su godine samo broj, treba uživati u životu, voleti i ceniti porodicu, jer porodica je nešto najvrednije što postoji, i prijatelji koji su pored tebe i u dobrom i u lošem – rekao je Boba između ostalog i istakao da mu je žao što neki njegovi prijatelji nisu uspeli da dođu na slavlje, ali se zahvalio na porukama koje mu pristižu od jutros.
Torta je inače u plavoj boji, na njoj su morske figurice i izgleda magično.
Filip Živojinović, Aleksandra Prijović, Viktor Živojinović, kao i majka Aleksandre Prijović, Borka, nisu krili raspoloženje, a kako se može videti i na ekskluzivnim fotografijama i snimcima koje smo dobili, oni su nazdravljali i uživali u atmosferi.
Na pomenutoj proslavi našle su se brojne uticajne ličnosti iz raznih sfera života, a među njima je i predsednik ComTrade grupe, Veselin Jevrosimović, kao i mnogi drugi.
U jednom trenutku na binu se popeo i pevač Peđa Jovanović koji je doveo atmosferu do vrhunca.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.