Izvor: HotSport.rs, 11.Jan.2016, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENDI MAREJ: Možda Đokoviću padne forma…

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da se nada da će Novak Đoković pasti u formi i tako povećao njegove šanse za osvajanje Australijan opena.

Marej je na prvom gren slemu u sezoni do sada izgubio sva četiri finala u kojima je učestvovao, a čak tri puta od Đokovića – 2011, 2013. i 2014. godine.
– Potrebno je da i dalje učim, gledam svoje mečeve i ispravljam greške. Možda će Novak da padne jer je teško održavati >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << takvu formu – rekao je Marej, a prenosi Bi Bi Si.
Drugi reket sveta dodao je da su mu prioriteti ove godine da osvoji Australijan open i odbrani zlato na Olimpijskim igrama u Riju.
– Bio sam nekoliko puta blizu titule u Melburnu i to mi je sada glavni cilj. Na Igrama u Londonu bio sam najbolji i to je za mene naredni zadatak – zaključio je Marej.
Otvoreno prvenstvo Austalije održava se od 18. do 31. januara, a titulu brani Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Olimpijske igre

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(FOTO) POČEO NAPAD NA ŠESTU TITULU: Đoković doputovao u Melburn kako bi se spremio za Ozi open

Izvor: Kurir, 11.Jan.2016

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doputovao je u Melburn kako bi se što bolje pripremio za predstojeći Australijan open, na kome je do sada pet puta osvajao trofej...Đoković je u Melburn doputovao iz Dohe, gde je osvojio prvi trofej u novoj sezoni ubedljivim trijumfom nad Rafaelom Nadalom...Srpski...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.