Dva maratona mnogo za Troickog

Izvor: Politika, 19.Jan.2012, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva maratona mnogo za Troickog

Kzahstanac Kukuškin pobedio našeg tenisera sa 5:7, 6:4, 6:2, 4:6, 6:3.– „Bio sam pasivan, mislio sam da ću lako da pobedim”.– Izmakao povratak u prvih 20

Od izveštača „Žurnala”

MelburnViktor Troicki nije platio na mostu, ali jeste na ćupriji. U prvom kolu Australijskog opena se spasao protiv Huana Karlosa Ferera dobivši totalno izgubljen meč, ali juče to >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << nije uspeo da ponovi.

Opet je igrao maraton, opet je uspeo da se donekle izvuče, ali je Mihail Kukuškin, Kazahstanac iz Volgograda, završio posao sa 5:7, 6:4, 6:2, 4:6, 6:3.

– Mislio sam da ću imati snage posle pobede nad Fererom, ali nije bilo tako – istakao je Troicki kome je zbog ovog poraza izmakao povratak u prvih 20 na svetu.– Dobio sam prvi set, ali sam u nastavku pao. Bio sam previše pasivan. Mislio sam da ću lako pobediti, ali ipak me je prvi meč premorio.

Troicki se nekoliko puta „zakačio” sa sudijom.

– Nemam ništa protiv žena, ali mislim da ne mogu da sude muške mečeve – istakao je podsetivši da je i prošle godine imao sličnu situaciju.- Kao da su im lopte prebrze. I Kukuškina je oštetila tako da smo jednaki. Sramota je za turnir da se ovakve stvari dešavaju, pogotovo posle jučerašnje bruke sa Nalbandijanom.

Serija turnira je završena, sledi povratak kući.

– Mislim da sam protiv Ferera dokazao da mi se vraća igra, ali da moram da pružam kvalitet u kontinuitetu. Idem odmah u Beograd, malo ću da se odmorim pa na prvo kolo Dejvis kupa u Nišu.

V. Veličković

objavljeno: 19.01.2012.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.