Dojadilo mu da gubi, zaradio 36 dolara od tenisa, a onda je napravio haos!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2016, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dojadilo mu da gubi, zaradio 36 dolara od tenisa, a onda je napravio haos!

Neko će ga proglasiti za najgoreg tenisera na svetu. I nije mu lako, ali to ne opravdava ovo što je učinio...

Zove se Mahid Abedini, ima 29 godina, profesionalni je teniser. Doduše, bez rejtinga, bezuspešno pokušava da se probije na sledeći nivo fjučersa od 2010.

Kako pišu engleski mediji, ima skor 2-66, baš nije lako gubiti, pogotovo od klinaca početnika koji krče put na ATP listi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Tako ga je pre par dana na turniru u Antaliji pobeđivao 1525. na ATP listi Imran Asvat. Britanac je lako dobijao, a onda se iznervirani Abedini zakačio sa sudijom. To je unelo nervozu, nakon nekoliko poena došlo je do novog sukoba, psovao je rivala i dobio opomenu.

To je bio signal za erupciju, nastala je drama, Iranac je gađao supervizora reketom, a onda je pojurio sudiju. Međutim, ovaj je bio brži pa je nekako umakao sa ograđenog terena.



"Abedini je supevizora gađao lopticom, pošto nije mogao da ga stigne, ali na sreću, nije precizan ni sa reketom, ni ovako",
u tipično britanskom stilu prokomentarisao je jedan od igrača koji nastupa na ovom malom turniru.

O ovom teniseru se malo zna, počeo je kasno, u 20. godini, od turnirskih nagrada je zaradio 36 dolara.

Osmah posle incidenta je suspendovan, a o njegovoj kazni biće odlučeno za par nedelja, ovo je verovatno kraj karijere.

Kada pogledate snimak, deluje nestvarno.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.