Dobri Nole

Izvor: Glas javnosti, 18.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobri Nole

Novak Đoković bio je u utorak uveče učesnik humanitarne akcije „Spasimo svet od malarije“ u Madridu, gde se okupio krem svetskog sporta. Srpski teniser bio je deo tima svog kolege Rafaela Nadala, koji je poražen od ekipe fudbalera Ikara Kasiljasa ukupnim rezultatom 14:11. Prvi teniser sveta i golman Real Madrida već drugu godinu zaredom organizuju dobrotvornu priredbu u španskoj prestonici, a ove godine u fudbalu, tenisu i kartingu nadmetali su se brojni popularni teniseri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << fudbaleri i vozači.

SAKUPLJENO NAJMANJE 200.000 EVRA

Posle malog fudbala igrali su tenis u parovima, a potom vozili odlučujuću trku kartinga. U završnoj reči Iker Kasiljas je istakao da su sakupili ukupno 200.000 evra, ali da će na račun bolnice u Maliju biti uplaćeno još novca, s obzirom na to da akcija pozivanja telefonske humanitarne linije traje do 5. januara. Inače, u svetu od malarije dnevno umre 3.000 dece mlađe od pet godina.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iker i Rafa se bore protiv malarije

Izvor: B92, 17.Dec.2008, 20:37

U utorak je u madridskoj hali sportova održan tradicionalni fudbalski meč za sakupljanje novca za borbu protiv malarije u organizaciji Ikera Kasiljasa...Pored Kasiljasa, protivnički tim okupio je Rafael Nadal, a među fudbalerima na jedno veče bio je i Novak Đoković. U sportskoj dvorani našlo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.