Đoković upalio motore VIDEO

Izvor: B92, 12.Dec.2023, 16:04

Đoković upalio motore VIDEO

Najbolji tensier sveta Novka Đoković već je krenuo da se priprema za početak nove sezone.

Đoković je u sezoni iza nas osvojio sedam turnira, od čega tri grend slema i Završni masters u Torinu, koji mu je omogućio da osmi put u karijeri godinu završi kao prvi na svetu.

Srpski teniser postavio je aspolutni rekord po broju nedelja na vrhu ATP liste, a do kraja 2023. na tom mestu provešče 404. nedelje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Poslednja akcija koju je imao bio je nastup za reprezentaciju Srbije u Dejvis kupu krajem novembra, kada je tim Viktor Troickog izgubio od Italije u polufinalu.

Đoković je definitivno imao kratak odmor, pošto je u Marbelji već krenuo da se sprema za novu sezonu.

Pre nego što zvanično odigra prvi meč u novoj takmičarskoj godini, Đokovića čeka egzibicija protiv Kalrosa Alkaras u Saudijskoj Arabiji.

Taj događaj na programu je 26. decembra, a tri dana kasnije Novaka očekuje Junajted kup, koji se igra od 29. decembra do 7. januara.

Teniseri Srbije nalazi se u grupi E sa Češkom i Kinom, a ta grupa smeštena je u Pert.

Boje Srbije na Junajted kupu, pord Đokovića, braniće Hamad Međedović, Olga Danilović, Natalija Stevanović, Nikola Ćaćić i Dejana Radanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ODMOR NIJE ZA NAJVEĆEG SVIH VREMENA: Đoković „upalio motore“!

Izvor: HotSport.rs, 12.Dec.2023

Najbolji tensier sveta Novak Đoković već je krenuo da se priprema za početak nove sezone. Nakon kraćeg odmora Novak je u Marbelji već krenuo da se sprema za novu sezonu. Poslednja akcija koju je imao bio je nastup za reprezentaciju Srbije u Dejvis kupu krajem novembra, kada je tim Viktora Troickog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.