Đoković u sredu igra protiv Tima

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u sredu igra protiv Tima

Četvrtfinalni meč na Rolan Garosu između srpskog tenisera Novaka Đokovića i Austrijanca Dominika Tima pomeren je za sredu zbog današnjeg nevremena i jake kiše u Parizu, saopštili su organizatori.

Branilac titule Đoković i Tim trebalo je danas od 15 časova da igraju, ali je meč prvo pomeren, a zatim i odložen za sutra u 11 časova.

Za sutra je takođe odložen i četvrtfinalni duel devetostrukog osvajača Rolan Garosa, Španca Rafaela >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Nadala, i njegovog sunarodnika Pabla Karenja Buste.

Pobednici ta dva četvrtfinalna duela igraće u polufinalu drugog grend slem turnira u sezoni.

Mečevi četvrtfinala danas su se igrali na Rolan Garosu, ali su prekinuti zbog jake kiše. U trenutku prekida Švajcarkinja Timea Bačinski je vodila je protiv Francuskinje Kristine Mladenović sa 6:4 u setovima, dok je u drugom bilo 1:1, a Dankinja Karolina Voznjacki prvi je set dobila sa 6:4, a u drugom je gubila sa 2:5 od Letonke Jelene Ostapenko.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković,   Pariz,   Rafael Nadal

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvrtfinale u muškom singlu odložen za sutra

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2017

Četvrtfinale u muškom singlu na Rolan Garosu, u kojem su danas trebalo da igraju Novak Đoković protiv Dominika Tima i Rafael Nadal protiv Pabla Karenja-Buste, odložen je za sutra zbog kiše...Mečevi na Otvorenom prvenstvu Francuske prekinuti su danas zbog kiše oko 16:00 na svim terenima i neizvesno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

UŽIVO: Đoković - Tim (11.00)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2017, 10:30

Četvrtfinalni duel Novaka Đokovića i Dominika Tima bio je planiran za utorak, ali je kiša bila jača pa je ovaj meč pomeren za sredu, kao i dvoboj Rafaela Nadala i Pabla Karenja Buste. Kao i uvek na portalu VESTIONLINE možete da pratite sve promene iz gema u gem...U pet međusobnih mečeva, Novak...

Nastavak na Vesti-online.com...

U toku je četvrtfinalni meč Rolan Garosa: Novak Đoković protiv Dominika Tima

Izvor: RTV Pink, 07.Jun.2017

Meč je trebalo da se odigra juče, ali je zbog nevremena odložen.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.