Đoković pobedio dva protivnika - Mađara i vreo dan

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pobedio dva protivnika - Mađara i vreo dan

Naš najbolji teniser je savladao Martona Fučoviča u prvom kolu sa 6:3, 3:6, 6:4, 6:0, sledi meč s američkim teniserom Tenisom, opet.

Vremenske prilike na Flašing Medouzu u Njujorku su kao usred australijskog leta kada se u Melburnu na južnoj hemisferi igra prvi godišnji turnir za grend slem. Obično otuda stižu slike kako se teniseri i teniserke ogrću ledenim peškirima oko vrata u pauzi između gemova i setova, a sada je to prizor i iz Velike jabuke.

Zato je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Novak Đoković, šestoplasirani na svetskoj listi, imao dva protivnika. Savladao je oba.

Mađarski teniser, koji na svetskoj listi zauzima 41. mesto, nije bio lak zalogaj po nesnosnoj vrućini. Pružao je otpor koristeći Đokovićevo paćenje pa je i izjednačio u setovima. U trećem setu je stekao brejk prednosti za 2:1. Naš as je sad morao da mu bude za petama, a dostigao ga je odmah u sledećem gemu. Odavno Đoković nije ispoljio takvo olakšanje kao kada je, ponovo brejkom, završio treći set u svoju korist.

Onda je, prvi put u muškom tenisu, usledila pauza od deset minuta. Sasvim dovoljno našem asu da predahne i povrati svežinu. Pošto se iščupao u trećem setu, u četvrtom je uraganski protutnjao pored Mađara.

U drugom kolu protivnik mu je znanac s Vimbldona Tenis Sandgren, koji je lako izašao na kraj s Viktorom Troickim. Opravda li Đoković još jednom ulogu potpunog favorita, sastaće se u trećem s uspešnijim iz duela našeg Lasla Đerea i Francuza Rišara Gaskea.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Đoković pobedio dva protivnika - Mađara i vreo dan

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 00:04

Naš najbolji teniser je savladao Martona Fučoviča u prvom kolu sa 6:3, 3:6, 6:4, 6:0 za dva sata i 58 minuta, sledi meč s američkim teniserom Tenisom, opet...Vremenske prilike na Flašing Medouzu u Njujorku su kao usred australijskog leta kada se u Melburnu na južnoj hemisferi igra prvi godišnji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.