US open: Đere u drugom kolu posle predaje Majera, Troicki poražen

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US open: Đere u drugom kolu posle predaje Majera, Troicki poražen

Laslo Đere pobedio je Leonarda Majera iz Argentine i plasirao se u drugo kolo US Opena, a Viktor Troicki poražen je u prvom kolu od domaćeg igrača Tenisa Sandgrena sa 3:0 u setovima (3:6, 4:6, 2:6).

Đere je slavio posle predaje protivnika, a u tom trenutku vodio je sa 6:4, 6:4, 4:6, 2:1. U narednom kolu sastaje se sa Rišarom Gaskeom iz Francuske.

Đere je bolje igrao i može se reći da je bio i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bliži pobedi tokom čitavog susreta, ali je predaju Majera uslovila i povreda zbog koje je zatražio medinski tajm-aut u drugom setu.

Prvi set je prošao u rezultatskoj "klackalici", s obzirom na to da je brejk viđen u devetom gemu prvom seta, nakon čega je usledio servis srpskog igrača, koji mu je uprkos dve brejk lopte protivnika doneo i prednost u setovima.

Na početku drugog seta usledila je sjajna igra Đerea, posle koje je poveo sa 3:1 u gemovima. Do kraja seta čuvao je prednost i završio drugu deonicu meča u svoju korist, a u trećem setu je krenuo furiozno, i napravio dupli brejk koji je nažalost "prosuo" i vratio protivnika "u život", što je povređeni Argentinac iskoristio da smanji prednost u setovima.

Ipak, dalje od toga nije mogao, pa je zbog povrede predao meč.

Aleksandra Krunić igra sa Švajcarkinjom Timeom Bačinski. Filip Krajinović od oko 21 čas igra protiv Australijanca Metjua Ebdena. Dvostruki šampion Ju Es opena Novak Đoković takmičenje počinje duelom s mađarskim teniserom Martonom Fučovićem.

Autor: 021/Danas
Pogledaj vesti o: US Open,   Viktor Troicki

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

US open: Đere i Krunićeva u drugom kolu, Troicki poražen

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2018

Laslo Đere i Aleksandra Krunić plasirali su se u drugo kolo US Opena, a Viktor Troicki poražen je u prvom kolu od domaćeg igrača Tenisa Sandgrena sa 3:0 u setovima (3:6, 4:6, 2:6)...Đere je pobedio Leonarda Majera iz Argentine, a slavio je posle predaje protivnika. U tom trenutku vodio je sa 6:4,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.