Đoković na udaru predsednika Hrvatske: Plenković se slikao sa rusofilom FOTO

Izvor: B92, 30.Okt.2023, 14:39

Đoković na "udaru" predsednika Hrvatske: "Plenković se slikao sa rusofilom" FOTO

Hrvatski predsednik Zoran Milanović nazvao je tenisera Novaka Đokovića rusofilom.

Milanović je danas kritikovao premijera Hrvatske Andreja Plenkovićza zbog fotografije u društvu sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem.

"Plenković se slikao s Novakom Đokovićem. To je inače onaj rusofil. Genijalni sportista, za kojega u principu navijam, ali rusofil", rekao je Milanović novinarima u Zagrebu.

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatski predsednik Zoran Milanović o Novaku Đokoviću: „Genijalan sportaš, navijam za njega, ali je rusofil“

Izvor: Danas, 30.Okt.2023

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović prokomentarisao je danas fotografiju na kojoj je srpski teniser Novak Đoković u društvu hrvatskog premijera Andreja Plenkovića i glasanju Hrvatske u UN-u.

Nastavak na Danas...

Fotografija sa Đokovićem novi razlog za prepucavanje Plenkovića i Milanovića (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2023

Fotografi su juče fotografisali hrvatskog premijera Andreja Plenkovića kako se dobro zabavlja u društvu francuskog predsjednika Emanuela Makrona i srpskog tenisera Novaka Đokovića na finalu Svjetskog kupa u ragbiju koje se igralo na Stade de Franceu u Saint-Denisu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Lajović u drugom kolu Pariza

Izvor: B92, 31.Okt.2023, 13:41

Dušan Lajović prošao je u drugo kolo Mastersa u Parizu posle pobede nad domaćim teniserom Bendžaminom Bonzijem posle dva seta 7:5, 6:4...Srpski teniser je posle nešto malo manje od 90 minuta igre došao do pobede protiv Francuza sa kojim se nikada do sada nije sastajao...Lajović će u drugom kolu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.