Đoković kao Džon Travolta

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2011, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković kao Džon Travolta

Srpski teniser Novak Đoković ponovo je zabavljao publiku, pošto je posle pobede nad Nikolajem Davidenkom odradio jedan kratak ples.

Novak je u intervjuu posle meča komentarisao ''incident'' posle meča sa Karlosom Berlokom, kada je jedan stariji gospodin, dok je igrao, pao niz stepenice.

''Ti stvarno znaš da igraš, neverovatan si'', kazao je Đoković.

Novinar koji je radio intervju sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Đokovićem, upitao je našeg tenisera da li on ima neku koreografiju koju bi želeo da pokaže prisutnima. Pošto je tražio, a onda i dobio muziku da pleše, najbolji teniser sveta je počeo svoj šou. Posle plesa, novinar ga je kroz šalu uporedio sa Džonom Travoltom.

Đoković se plasirao u osminu finala Otvorenog prvenstva Amerike, a u narednom kolu čeka ga 23. igrač sveta Aleksandar Dolgopolov. Ovo će biti prvi međusobni duel dva srpskog i ukrajinskog tenisera.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.