Đoković i zvanično teniser godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2011, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i zvanično teniser godine

LONDON -

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) zvanično je proglasila Srbina Novaka Đokovića, aktuelnog "broja 1" za najboljeg igrača u 2011. godini.

Čelnici ATP-a nisu imali težak posao jer je Đoković u ovoj godini osvojio 10 turnira, uključujući tri gren slem titule, preuzeo lidersku poziciju na ATP listi i potpuno dominirao, uz neverovatan skor 69 pobeda i svega četiri poraza.

Švajcarac Rodžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Federer je sedmi put za proteklih osam godina dobio nagradu za sportsko ponašanje, a proglašen je i za najomiljenijeg igrača među navijačima, ispred Đokovića i Nadala.

Nagrada za humanitarni rad je pripala Nadalu, zahvaljujući aktivnostima njegove fondacije koja pruža priliku siromašnoj deci.

Mladi Kanađanin crnogorskog porekla Miloš Raonić proglašen za otkriće godine, Amerikanci Majk i Bob Brajen su najbolji dubl, Argentinac Huan Martin del Potro je povratnik godine, dok je Aleks Bogomolov junior teniser koji je najviše napredovao, sa 166. na 33. mesto na ATP listi.
Pogledaj vesti o: Tenis,   London,   Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.