Đoković: Mnogo sam postigao, ali još nisam ispunio svoj najveći san

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Mnogo sam postigao, ali još nisam ispunio svoj najveći san

Najbolji teniser sveta napravio je mnogo uspeha u životu, ali tvrdi da bi osvajanjem olimpijskog zlata u Riju 2016. zaokružio priču.

Novak Đoković ispisao je stranice svetskog tenisa. Osvojio je sedam grend slem trofeja u karijeri, ima i Dejvis kup titulu, četiri puta bio je najbolji na završnim Mastersima sezone, nedavno je okončao godinu na prvom mestu ATP liste... ali tvrdi da još uvek nije dosanjao svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << najveći san.

Naime, srpski as kaže da bi osvajanjem olimpijskog zlata u Rio de Žaneiru 2016. zaokružio uspešnu karijeru.

"To je moj najveći san. Volim Rio i Brazil. Tamo sam jedanput učestvovao na egzibicionom meču sa Gugom Kirtenom i to mi je jedno od najlepših iskustava u životu. Publika je bila sjajna", rekao je za agenciju Ksinhua Đoković.

Najbolji igrač sveta veruje da će Olimpijske igre biti organizovane na najvišem nivou.

"Brazilci vole svoj sport - fudbal. Ove godine uspešno su organizovali Svetsko prvenstvo, a sada su okrenuti prirpemama za domačinstvo Olimpijskih igara 2016. godine. Veoma se radujem tom događaju", istakao je Nole.

Novak Đoković je dva puta učestvovao na Olimpijskim igrama - 2008. u Pekingu osvojio je bronzanu medalju, pošto je bio bolji od Amerikanca Džejmsa Blejka, dok je 2012. u Londonu poražen u borbi za treće mesto od Huana Martina del Potra iz Argentine.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.