Đoković - Miler 1:0

Izvor: Mondo, 27.Jul.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković - Miler 1:0

Najbolji teniser sveta počeo nastup na Rodžers kupu u Torontu...

Novak Đoković posle 27 dana i senzacionalne eliminacije u trećem kolu Vimbldona ponovo igra zvanični meč!

Njegov prvi rival na Rodžers kupu u Torontu, turniru Masters serije, u sredu rano popodne po lokalnom vremenu je iskusni, levoruki Luksemburžanin Žil Miler.

Novak je poveo 1:0 u setovima iskoristivši jedinu brejk loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na obe strane i to tek u jedanaestom gemu - 7:5.

Do rezultata 5:5 su obojica lako osvajala gemove na svoj servis, što najbolje ilustruje podatak da je samo u jednom gemu, kada je Miler stekao prednost od 5:4, bilo 40:40.

Đoković je svoju šansu obezbedio karakterističnom požrtvovanošću i odličnom igrom u odbrani, ali i zahvaljujući nedovoljno dobrom smeču Milera, koji je propustio "zicer" da ode na 5:5 i 40:30. Umesto toga, Novak je preciznom bekhend paralelom poveo 30:40, pa u sledećem poenu lepim "pasing šotom", opet iz bekhenda, osvojio prelomni gem.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.