Novak u osmini finala Rodžers kupa

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u osmini finala Rodžers kupa

Na prvom meču nakon Vimbldona koji je igrao u singlu, Novak Đoković se vratio na pobedničke staze pošto je savladao Žila Milera sa 2:0 u setovima.

Najbolji svetski teniser je imao problema danas na svom prvom meču nakon Vimbldona, ali je uspeo da prođe u narednu rundu, odnosno osminu finala.

Na putu ka 16 najboljih u Torontu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novak Đoković je imao Žila Milera, 37. tenisera na svetu, a Srbin je slavio sa 2:0 u setovima (7:5 i 7:6 (7:3).

Prvi set je bio neizvestan, nije bilo niti jedne brejk lopte sve do rezultata 5:5, kada Novak pravi ključni brejk. Kasnije je dobio i gem na svoj servis, poveo je sa 1:0.

Odmah je u drugom setu Novak došao do brejka, poveo sa 2:1, ali je Miler veoma brzo uspeo da mu vrati, pa se ponovo ušlo u nešto neizvesniju završnicu seta.

Ipak, srpski teniser uspeva da iskoristi niz grešaka Milera pri rezultatu 4:4, poveo je sa 5:4, pa je na svoj servis mogao da završi posao u ovom duelu. Ipak, to se nije desilo, Miler je imao jedan sjajan ritern, zatim je Nole napravio duplu grešku, pa je Miler sjajnom paralelom spasio sebe ispadanja.

Ne zadugo.

Ušlo se u taj-brejk, a tamo je Miler poveo sa 2:0. Ipak, Novak je pokazao kada je najbolji, ubrzo je poveo sa 6:3, iskoristio je prvu meč-loptu i plasirao se u osminu finala.

Tamo će igrati sa Radekom Stepanekom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novakovo mučenje sa Milerom u Torontu, sad stiže redovna mušterija!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016

Ako je suditi po tradiciji, srpski teniser nema čega da se plaši, jer je u prethodnih 12 međusobnih duela sa Čehom dobio čak 11..Najbolji svetski teniser Novak Đoković igraće u osmini finala Rodžers kupa u Torontu. Srbin je u drugom kolu, uz dosta problema, savladao Žila Milera iz Luksemburga...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.