Izvor: RTS, 14.Apr.2021, 15:04

Đoković: Lepo je vratiti dse tenisu, ovde sam kao kod kuće

"Odlična pobeda, lepo je vratiti se takmičarskom tenisu posle nekoliko meseci bez zvaničnog meč"a, izjavio je najbolji teniser sveta posle pobede protiv mladog Italijana Janika Sinera na Mastersu u Monte Karlu.
Đoković je slavio 6:4, 6:2 i sada ga u narednoj rundi očekuje pobednik meča između Britanca Danijela Evansa i Poljaka Huberta Hurkača.

"Bilo mi je potrebno malo vremena na početku meča kako bi se neke stvari 'sklopile' >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i pomogle mi da uđem u ritam. Janik je u izvanrednoj formi, igrao je finale Majamija, osvojio jedan turnir u Australiji. Znao sam da će ovaj meč biti veliki izazov, ali uspeo sam da odigram pravi tenis u pravo vreme i da prebrodim prvu prepreku", izjavio je Đoković.
On je dodao da je u Monte Karlu praktično na svom terenu jer tu trenira već 15 godina.
"Osećam se kao da igram kao kod kuće. Meč je bio borben, Janik je budućnost, možda je bolje da kažem već sadašnjost našeg sporta. Igrao je finale Mastersa, ima jake udarce i već se probio u profesionalnom tenisu", istakao je Đoković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Odlična pobeda posle nekoliko meseci pauze

Izvor: N1 televizija, 14.Apr.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković smatra da je ostvario 'odličnu pobedu' protiv Janika Sinera u drugom kolu mastersa u Monte Karlu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.