Izvor: RTS, 18.Maj.2021, 19:04

Đere uspešno startovao na turniru u Ženevi

Srpski teniser Laslo Đere nadigrao je Brazilca Tijaga Monteira sa 2:1 (6:7 (7:9), 6:3, 7:5) i uspešno počeo nastup u prvom kolu turnira u Ženevi. U drugom kolu Đere će snage odmeriti sa Italijanom Fabiom Fonjinijem.
U vrlo ravnopravnom duelu Brazilac je poveo posle osvojenog brejka u prvom setu ali je naš teniser u nastavku načinio rezultatski preokret i na kraju slavio pobedu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Za plasman u drugo kolo, gde ga očekuje duel sa Italijanom Fabiom Fonjinijem, Đereu je trebalo dva sata i 50 minuta igre.
U borbi za treće kolo naš teniser, koji je trenutno 54. na listi, sastaće se sa znatno bolje rangiranim Italijanom koji je trenutno na 29. mestu i to će biti njihov prvi međusobni duel na terenu.
Turnir u Ženevi igra se za nagradni fond od 419.470 evra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.