IZBLAMIRAO SE U ŽENEVI: Federer ispao već posle prvog meča

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 18:26

IZBLAMIRAO SE U ŽENEVI: Federer ispao već posle prvog meča

Pablo Anduhar savladao Švajcarca u tri seta.

Rodžer Federer odigrao je prvi meč posle dva meseca i poraza u Dubaiju, ali ni u Ženevi nije bio mnogo bolje pošto je Švajcarac poražen već u drugom kolu, što mu je bio i jedini meč jer je u prvom bio slobodan. Bolji od njega u tri seta bio je Španac Pablo Anduhar 75. igrač na svetu sa 2:1 (4:6, 6:4, 4:6) posle sat i 54 minuta igre.

Prvi set protekao je u čuvanju servisa oba igrača jer nije viđena nijedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brejk prilika u prvih devet gemova, da bi u 10. gemu Federeru pala koncentracija što je Anduhar iskoiristio i prvu brejk loptu pretvorio u dobijen set i vođstvo od 1:0. Bolje je Švajcarac zaigrao u drugom setu i već u trećem gemu uspeo da napravi brejk koji je potvrdio i poveo sa 3:1. Do kraja seta Anduhar nije uspeo da uzvrati, a Federer je iskoristio drugu set loptu i stigao do izjednačenja.

Jedna od najvažnijih utakmica u borbi za plasman u Ligu šampiona u Engleskoj biće odigrana večeras od 21.15 - Čelsi dočekuje Lester. Domaćin dva kola pre kraja 64 na četvrtoj, a gost 66 bodova na trećoj poziciji, a za vrat im diše Liverpul sa 63 boda. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,45, a dvojka 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

Početak trećeg seta bio je preslikan kao i u drugom pošto je ponovo Švajacarac u trećem gemu napravio brejk iskoristivši treću brejk loptu. Izgledalo je da će Federer rutinski privesti meč kraju, ali je četiri gema kasnije Anduhar uzvratio iskoristivši prvu brejk loptu i stigao do izjendačenja 4:4. Španac je zatim poveo 5:4, a Federer servirao za ostanak u meču i nije uspeo u tome. Anduhar je imao tri meč lopte, a poslednju je uspeo da iskoristi za veliki trijumf u plasman u osmini finala.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Neuspešan povratak Federera na šljaku posle 712 dana

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021

Pablo Anduhar bolji za četvrtfinale turnira u Ženevi..Dočekali su navijači u Ženevi da vide svog Rodžera Federera na šljaci posle čak 712 dana, ali se taj susret nije završio očekivanim ishodom. Španac Pablo Anduhar pokvario je "švajcarsku žurku" pošto je slavio posle 114 minuta igre rezultatom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.