Đere se pridružio Đokoviću

Izvor: B92, 02.Okt.2022, 09:57

Đere se pridružio Đokoviću

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u glavni žreb turnira u Nur-Sultanu (Astana).

Đere je u poslednjem kolu kvalifikacija izbacio Turčina Altuga Čelikbileka sa 2-0 u setovima (6:3, 6:4) posle nešto manje od sat i po vremena igre.

Srpski predstavnik je prethodno eliminisao Denisa Istomina.

Srpski predstavnik je prethodno eliminisao Denisa Istomina.

Protiv Čelikbileka posao je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nešto teži, a u prvom setu viđeno je čak šest brejkova – na sreću, čak četiri na stranu Srbina.

U drugom setu servisi su bili na nešto višem nivou. Đere je poveo sa 4:1, ispustio prednost, ali onda od 4:4 i 15:40 uspeo da osvoji veliki broj poena i dođe do zaslužene pobede.

U Nur-Sultanu, odnosno Astani, učestvuje i Novak Đoković koji u prvom kou igra protiv Čileanca Kristijana Garina, dok se Miomir Kecmanović sastaje sa šampionom Seula Jošihitom Nišiokom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đere u glavnom žrebu Nur Sultan turnira u Astani

Izvor: RTS, 02.Okt.2022

Laslo Đere nadigro Turčina Altug Čelikbilek sa 2:0 po setovima 6:3, 6:4 u poslednjem kolu Kvalifikacija za Nur Sultan turnir i plasirao se u glavni žreb. . Đere se tako pridružio Novaku Đokoviću koji će takođe učestvovati na ovom turniru. Laslu je bilo potrebno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.