Đere se vratio treninzima posle pobede nad koksaki virusom

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere se vratio treninzima posle pobede nad koksaki virusom

Srpski teniser Laslo Đere, posle dužeg odsustvovanja zbog zdravstvenih problema, rekao je da je dobio dozvolu da počne da trenira.

On je dodao da se nada da će biti spreman već za turnir u Bazelu.

Posle povratka s američke turneje, pregled otkrio je da je Laslo Đere imao koksaki virus. Uz to, rezultati analize krvi pokazali su da je bolovao i od citamegalo virusa i mononukleoze – a da toga uopšte nije ni bio svestan.

"Srećom, koksaki virus mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prepoznat na vreme, jer bi inače bio u opasnosti da izazove upalu srčanog mišića. S otkrićem ova tri zdravstvena problema, tim i ja smo doneli odluku da napravim pauzu u treninzima od bar mesec dana, bez bilo kakvih fizičkih aktivnosti. U tom periodu sam radio i magnetnu rezonancu srca i ultrazvuk abdomena. Rezultati prošlonedeljnog pregleda kod kardiologa bili su, na moju veliku radost, zadovoljavajući - virus je suzbijen i dobio sam dozvolu da ponovo počnem s treninzima", rekao je Đere.

On je dodao da se uželeo tenisa i da se prijavio za turnir u Bazelu i masters u Parizu.



"Uželeo sam se tenisa i sada mi je najvažnije da radim na kondiciji. Osećam se bolje iz dana u dan i voleo bih kada bih uspeo da budem spreman već za nastup u Bazelu na šta će najviše uticati moje stanje narednih dana",
rekao je Đere.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.