Medvedev je trenutno mnogo bolji teniser od mene

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Medvedev je trenutno mnogo bolji teniser od mene"

Ruski teniser Andrej Rubljov smatra da je njegov zemljak u ovom trenutku mnogo bolji igrač od njega.

Rubljev je 31. na ATP listi, što je njegov najbolji plasman u karijeri, a nedavno je u Sinsinatija iznenadio teniski svet, izbacivanjem Rodžera Federera u osmini finala.

Mladi teniser kaže da do tog meča nije imao zacrtane ciljeve u karijeri.

"Nisam imao ciljeve tada, to sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više puta rekao. Moj plan je da dajem sve od sebe svakoga dana, posebno na treninzima. Ako pružam dobre partije, pobeđivaću. Ako dobijam mečeve, moj renking će rasti. Sve je to povezano", kaže Rubljov.

Rubljev je prokomentarisao i veliki uspon zemljaka Danila Medvedeva.

"Svima je poznat njegov stil igre. On je stvarno dobar igrač, koji retko promašuje i neko ko ritam i brzinu drži na visokom nivou. On može da igra bez neiznuđenih grešaka, a takođe, dobro se brani i servira. Činjenica je da mnoge stvari radi dobro i da je sada mnogo bolji teniser od mene. Uostalom, pobedio me je dva puta. Treniram naporno kako bih mogao da pružim najbolju igru kojom bih da pobedio", rekao je Rubljov.

Danil Medvedev je odustao do turnira u Moskvi, dok Rubljev u četvrtini finala igra protiv srpskog tenisera Nikole Milojevića.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.