ĐOKOVIĆ SE POKLONIO JOKIĆU:  Njegove reči će Nikola zauvek pamtiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 14:10

ĐOKOVIĆ SE "POKLONIO" JOKIĆU: Njegove reči će Nikola zauvek pamtiti

Najbolji svetski teniser je uživao u pobedi Nagetsa.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je danas da je košarkaš Denvera Nikola Jokić jedan od najboljih sportista u istoriji Srbije.

Đoković je noćas sa tribina pratio meč između Los Anđeles Lejkersa i Denver Nagetsa, koji je završen pobedom Jokićevog tima rezultatom 124:114.

- On je veliki. On je jedan od najboljih sportista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje imamo u istoriji srpskog sporta. Ono što on radi u poslednje tri godine je neverovatno, ne samo za srpsku košarku, već i za evropsku košarku. Igrati u najjačoj košarkaškoj ligi sveta… On je neverovatan, volim ga, volim ga kao osobu - rekao je Đoković u razgovoru sa američkim novinarom Vikom Lombardijem.

Đoković se posle davanje izjave srdačno pozdravio sa Jokićem. Srpski teniser se u Los Anđelesu priprema za Masters u Indijan Velsu, koji počinje šestog marta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.