Dečko Mlađan mi pomaže u šopingu

Izvor: Blic, 22.Nov.2009, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko Mlađan mi pomaže u šopingu

Iako tvrdi da joj je kreiranje odeće veliko zadovoljstvo i samo hobi, najbolja srpska teniserka Jelena Janković uspešno je predstavila svoju treću kolekciju pod nazivom „Džej Džej star ko­lekšn” u saradnji sa kućom „Mona”.

Kako sk­romno kaže, još nije vreme da svoje modele predstavi celom svetu, ali se zato raduje što će mnoge mlade devojke u njenim kreacijama izgledati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poput zvezda. Za „Blic” priča o modi, putovanjima i najlepšim trenucima koje provodi sa dečkom, vaterpolistom Mlađanom Janovićem.

Jelena Janković kaže da ni sama ne zna kada je kreiranje odeće postalo njena velika strast.

- Kad sam prvi put obukla garderobu koju sam sama kreirala, devojke su mi prilazile i pitale koja je to marka i gde to mogu da kupe, a ja bih odgovorila da je to moja kolekcija, i tako je sve počelo. Nove modele iz „Džej Džej star kolekšn” volela sam da podelim sa ostalim devojkama. Iako sa kineskom kompanijom „Anta” sarađujem i dizajniramo sportske modele za tenis, ovi modeli koje stvaram u saradnji sa „Monom” potpuno su drugačiji, nešto što i ja rado nosim privatno. Namenjeni su specijalnim prilikama u kojima svaka žena može da izgleda kao prava zvezda, a da se pri tom oseća prijatno i da zrači samopouzdanjem.

Da li ste planirali da nove modele plasirate na inostrano tržište?

- I dalje sam koncentrisana na tenis. Ovo je više moj hobi i nešto što radim iz velikog zadovoljstva. Da bi ovi modeli dospeli i na inostrano tržište morala bih mnogo više da se posvetim kreiranju odeće. Još se nisam odlučila za tako nešto. Jedino što bih sad volela jeste da se ova moja nova kolekcija pojavi u časopisu „Vog”. To mi je san i radiću na tome.

Pomaže li vam neko pri odabiru garderobe? Imate li stilistu?

- Ne. Sve sama biram i mnogo volim da eksperimentišem. Volim da izgledam drugačije. Nekom će se svideti, nekom ne. To je moda.

Da li imate omiljenog dizajnera?

- Nisam baš zaluđena da nosim kreacije samo jednog dizajnera. Ima njih nekoliko čiju garderobu rado kupujem. Najomiljenije su mi cipele Jimmy Choo, Christian Louboutin...

Šta najčešće kupujete?

- Imam mnogo cipela i torbi i to uvek volim da kupim. Mislim da kad imate dobre cipele ili torbu, onda možete da obučete običnu majicu i farmerke i da izgledate odlično.

A da li je štikla obavezna?

- U slobodno vreme nosim baletanke i baš sam nedavno kupila nekoliko pari. Jako se umorim na terenu, pa u slobodno vreme ipak više volim da nosim ravnu obuću da sačuvam što više energije. Svi mi se dive kada me vide u cipelama sa vrtoglavo visokim potpeticama, ali moram da priznam da se ponekad i plašim da hodam jer mogu da se povredim.

Kako uspevate da održite dobru liniju?

- Na početku sezone sam nabacila mišićnu masu, tačnije nekih deset kilograma zbog napornih treninga, i to mi je stvorilo probleme. Inače nemam problema sa kilažom, jedem sve što poželim, ali daleko od toga da smatram da sam savršena. Naprotiv, stalno sebi nalazim neku manu.

Da li vaš dečko voli da ide sa vama u šoping?

- Da. Bili smo nedavno u Kanu i Monte Karlu i išli smo zajedno u šoping. On rado ide sa mnom. Pomaže mi da se odlučim kad nešto probam i stvarno ima strpljenja. Uvek mi kaže šta mi dobro stoji, a šta ne. Meni je jako drago zbog toga što podržavamo jedno drugo i što uživamo u svakom trenutku koji provodimo zajedno.

A da li planirate još neko zajedničko putovanje?

- Sad nemam vremena. Upravo sam se vratila sa odmora iz Italije i Francuske. Napunila sam baterije za predstojeće izazove. Za nekoliko dana putujem na Floridu gde mi počinju pripreme, i to mi je sad najvažnije.

Porodica kao želja

Nižete uspehe i van terena. U čemu biste još želeli da se oprobate?

- Još sam mlada. Imam samo 24 godine. Postoje, naravno, neke ambicije u budućnosti. Volela bih da kroz nekoliko godina imam svoju porodicu, da živim u jednom gradu. Bože zdravlja i snage, imam još nekoliko godina da igram tenis, tako da za sada želim da se posvetim svom poslu, da osvojim grend slem i vratim se u sam vrh svetskog tenisa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.