Izvor: Luftika.rs, 22.Feb.2020, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara plaća sinu luksuznu privatnu školu u Novom Sadu 5.000€

Pevačica Dara Bubamara je nedavno šokirala javnost izjavom da njen sin ne ide seljačke škole, već u privatnu gde deca znaju ko je Dara Bubamara.
Večernje Novosti otkrivaju o kakvoj se školi radi.
Naime, Darin sin posećuje najprestižniju osnovnu, privatnu školu u Novom Sadu u kojoj školarina na godišnjem nivou izlazi 5.000 evra.
Da je u pitanju veoma luksuzna škola, govori i to da poseduje teniski, košarkaši i fudbalski teren.
Pored toga sadrži >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << salu za održavanje fizičkih aktivnosti, posebnu kuhiju, učionice sa najnovijom opremom, kao i privatnog lekara u okviru škole.
U cenu od neverovatnih 5.000 evra ulazi celodnevna nastava od 8 do 16 časova gde postoji mogućnost da profesori nakon nastave uče zajedno sa učenicima.
Za taj novac uračunati su i doručak, voćna užina, ručak, slatka užina. U školi postoje četiri menija koja su prilagođena deci, a na jednom od njih za ručak se jedu rusko nacionalno jelo boršč i voćni sok.
U okviru škole, postoji mogućnost prevoza u mini kombijima, koji učenike razvozi na relaciji kuća-škola, škola-kuća.
Samo budi lep je parola kurva bande koja u Srbiji zgrće najveću lovu

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.