Izvor: RTS, 16.Okt.2020, 18:19

Danilo Petrović nadigrao Delbonisa za polufinale na Sardiniji

Srpski teniser Danilo Petrović savladao je Federika Delbonisa sa 2:1 (7:6, 7:3, 6:1) i plasirao se u polufinale turnira na Sardiniji. Srbija će imati dva predstavnika u polufinalima ovog turnira, jer se Laslo Đere već plasirao u prvo polufinale.
Danilo Petrović, koji je trenutno 166. na listi tenisera, priredio je svojevrsno iznenađenje nadigravši Delbonisa koji je 78. igrač sveta.

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser je sigurno ušao u meč i osvojio brejk u prvom setu, ali nije uspeo da ga sačuva pa je na kraju igran taj brejk koji je uspešno dobio sa 7:3.
Na startu drugog seta Delbonis je osvojio dve brejk šanse ali je Petrović uspeo da sačuva svoj servis, da bi u nastavku ubedljivo osvojio set sa 6:1 za plasman u polufinale.
U borbi za finale Danilo Petrović će se sresti sa Markom Čekinatom koji je nadigrao Španca Alberta Ramosa sa 4:6, 6:1, 6:1.
Srbija će imati dva predstavnika na ovom turniru iz Serije 250 koji se održava u Kaljariju, jer je ranije danas plasman u prvo polufinale obezbedio Laslo Đere, savladavši Čeha Jirija Veselog sa 6:4, 6:4.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sjajne vesti sa Sardinije, hoćemo li gledati srpsko finale?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020

Dvojica naših tenisera odlično igraju na ovom turniru...Turnir u Sardiniji ulazi u samu završnicu, a u polufinalu ćemo gledati dvojicu srpskih predstavnika...Najpre je Laslo Đere savladao Čeha Jiržija Veselog sa 2:0 (6:4, 6:4) u setovima, a večeras je plasman u polufinale izborio i 28-godišnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.