Damir Dokić na uslovnoj slobodi

Izvor: B92, Beta, 15.Apr.2010, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Damir Dokić na uslovnoj slobodi

Damir Dokić, otac teniserke Jelene Dokić, pušten je na uslovnu slobodu godinu dana pošto ga je sud u Novom Sadu osudio zbog pretnji ambasadoru Australije.

Dokić je bio uhapšen prošle godine jer je pretio Kler Birkin pošto su australijski mediji svojevremeno preneli izjavu njegove kćerke Jelene da ju je otac zlostavljao. On je najpre osuđen na 15 meseci zatvorske kazne, a potom je ta kazna smanjena na 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meseci.

„Apelacioni sud u Novom Sadu je usvojio molbu za uslovni otpust Damira Dokića, koji je danas oslobođen od daljeg služenja zatvorske kazne", izjavila je Dokićev advokat Bosiljka Đukić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.