DRAMA U MELBURNU: Kecmanović posle više od tri sata i pet setova srušio Nemca Štrufa

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 10:36

DRAMA U MELBURNU: Kecmanović posle više od tri sata i pet setova srušio Nemca Štrufa

Sledeći rival Amerikanac Tomi Pol.

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo Australijan opena, pošto je danas u drugom kolu pobedio Nemca Jana Lenarda Štrufa 6:4, 1:6, 7:6 (7:5), 1:6, 7:6 (11:9). Meč je trajao tri sata i 21 minut.

Ovo je bio treći međusobni duel srpskog i nemačkog tenisera, a prvi trijumf Kecmanovića, koji je 60. na ATP listi. Štruf je 25. teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sveta. Srpski teniser će u trećem kolu igrati protiv Amerikanca Tomija Pola, koji je danas pobedio Britanca Džeka Drejpera 6:2, 3:6, 6:3, 7:5. Kecmanović i Pol odigrali su tri međusobna duela u karijeri, a srpski teniser vodi 2:1 u pobedama. Amerikanac je trenutno 14. teniser na ATP listi.

Kecmanović je prvi set protiv Štrufa dobio rezultatom 6:4. Nemac je briljirao u drugom setu, a svom rivalu je u ovom delu meča prepustio samo jedan gem. Velika borba viđena je u trećem setu, koji je tek u taj-brejku pripao srpskom teniseru rezultatom 7:6 (7:5). Štruf je uspeo da izjednači na 2:2, pošto je četvrti set dobio rezultatom 6:1.

Kecamnović je pri rezultatu 6:5 u petom setu propustio tri meč lopte, da bi taj-brejku Štruf dva puta serivrao za pobedu. Ipak, srpski as je ima više nerava i dobio odlučujući 13. gem petog seta sa 11:9 i plasirao se u treće kolo Australija Opena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović posle drame u pet setova pobedio Štrufa i izborio treće kolo Australijan opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2024

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo Australijan opena, pošto je danas u drugom kolu pobedio Nemca Jana Lenarda Štrufa 6:4, 1:6, 7:6 (7:5), 1:6, 7:6 (11:9).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kecmanović spasavao meč lopte pa pobijedio Nijemca

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2024

Miomir Kecmanović ostao je u konkurenciji za ATP bodove i novčane premije na Australijan openu, pošto je posle velike borbe u drugom kolu prvog Grend slema u 2024. godini savladao Jana-Lenarda Štrufa - 3:2 (6:4, 1:6, 7:6, 1:6, 7:6). Čime je Srbin konačno dočekao trenutak da se Nijemcu ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

DANILOVO "LUDILO" OD PET SETOVA: Medvedev gubio 2:0 od autsajdera, pa "vaskrsao" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024

Dug, dug meč...Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u treće kolo Australijan opena posle pobede nad Fincem Emilom Rusuvorijem 3:2 (3:6, (1)6:7, 6:4, 7:6 (1), 6:0) posle četiri sata i 21. minuta igre...Temperamentni Rus je još jednom pokazao više "lica" na jednom susretu...Počeo je loše, odmah...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.