DANILOVO LUDILO OD PET SETOVA: Medvedev gubio 2:0 od autsajdera, pa vaskrsao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 19:16

DANILOVO "LUDILO" OD PET SETOVA: Medvedev gubio 2:0 od autsajdera, pa "vaskrsao" (VIDEO)

Dug, dug meč.

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u treće kolo Australijan opena posle pobede nad Fincem Emilom Rusuvorijem 3:2 (3:6, (1)6:7, 6:4, 7:6 (1), 6:0) posle četiri sata i 21. minuta igre.

Temperamentni Rus je još jednom pokazao više "lica" na jednom susretu.

Počeo je loše, odmah protivniku dozvolio brejk prednosti i krajnje rutinski izgubio prvi set. Ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u nastavku nije bilo ništa bolje. Rusuvori je i drugi set počeo brejkom, čuvao je tu razliku do šestog gema kada se Danil vratio. Do kraja seta viđen je još po jedan brejk na obe strane i usledio je taj-brejk.

Dominantan je bio Finac u 13. gemu, poveo sa 2:0 i došao na korak od pobede.

Odgovor Medvedeva je viđen u trećem setu koji je za 50 minuta rešio u svoju korist. Četvrti set je bio veoma dramatičan. Rus je na startu oduzeo servis Rusuvoriju, ali je autsajder vratio brejk zaostatka i izborio se za novi taj-brejk. Nervirao se Danil, vikao na svoj boks, činilo se da će mentalno pući u tim trenucima, ali je u taj-brejku bio sjajan i obezbedio peti set.

Rusuvoriju je ponestalo energije i Medvedev je bez izgubljenog gema uspeo da opravda ulogu favorita i zakaže meč protiv Feliksa Ože Alijasima.

M3DV3D3V 🤯

For the 3rd time in his career @DaniilMedwed battles back from two sets down to edge Ruusuvuori #AusOpen • @wwos • @espn • @eurosport • @wowowtennis pic.twitter.com/jekzcoJcnS

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 18, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.