DK: Srbija u septembru za opstanak

Izvor: B92, 01.Feb.2014, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DK: Srbija u septembru za opstanak

Teniska reprezentacija Srbije igraće od 12. do 14. septembra u baražu sa opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Srbija je u prvom kolu Svetske grupe poražena od Švajcarske u Novom Sadu već posle dva dana.

Nakon što su Švajcarcima u petak Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka doneli dva poena, treći je u subotu obezbedio dubl. Mihael Lamer i Mark Kjudineli pobedili su Filipa Krajinovića i Nenada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ziomonjića sa 3:1, po setovima 7:6, 3:6, 7:6, 6:2.

U nedelju bi trebalo da se odigraju preostala dva singl meča koja neće imati nikakav rezultatski značaj, pa će verovatno nastupiti Lamer i Kjudineli na jednoj i Krajinović , Lajović ili Milojević na drugoj strani. Rival Švajcarcima u četvrtfinalu Dejvis kupa biće pobednik duela Belgija - Kazahstan.

Tok meča:

Početak meča doneo je siguran servis oba dubla, prvu šansu za brejk imali su Krajinović i Zimonjić, ali su ispustili tri brejk šanse u trećem gemu.

U nastavku prvog seta nije bilo prilika za brejk, a srpski dubl je posebno bio dobar kada bi ubacio drugi servis (11-12 u prvom setu), pa je o prvom setu odlučivao taj-brejk. U 13. gemu Švajcarci su se bolje snašli i dobili su taj deo igre 7:3.

Međutim, to nije pokolebalo Krajinovića i Zimonjića koji su dobro počeli drugi set i u četvrtom gemu su napokon napravili brejk potvrdivši ga potom za vođstvo od 4:1.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Federer

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DK: Srbija u septembru za opstanak

Izvor: B92, 01.Feb.2014

Teniska reprezentacija Srbije igraće od 12. do 14. septembra u baražu sa opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa...Srbija je u prvom kolu Svetske grupe poražena od Švajcarske u Novom Sadu već posle dva dana...Nakon što su Švajcarcima u petak Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka doneli dva poena,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.