DEL POTRO: Mesi je iz druge dimenzije!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2013, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEL POTRO: Mesi je iz druge dimenzije!

Argentinski teniser je pohvali svog zemljaka

PARIZ - Argentinski teniser Huan Marton del Potro izjavio je da je fudbaler Barselone Lionel Mesi daleko ispred svih igrača.

"Mesi je u ovom trenutku daleko ispred svih igrača. On je u fudbalu posebna dimenzija. Svi vole da upoređuju njega i Kristijana Ronalda, a za mene je možda nepravedno što se u grupu fudbalera koji su iza Mesija ne pominju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << umesto Ronalda, možda Ćavi, Inijesta ili Vejn Runi", rekao je Del Potro.

On je istakao da je dobar prijatelj s Mesijem.

"Nekada se nađemo na čatu pa razgovaramo. Znamo da razmenjujemo poruke, ali obojica imamo gust raspored. Voleo bih češće da gledam njegove utakmice, kao što znam i da on pogleda neke moje mečeve. I nedavno smo bili u kontaktu, čestitao sam mu kada je postao otac", naveo je Del Potro.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.