DEL POTRO: Đoković je dobio veliku bitku!

Izvor: Kurir, 05.Jul.2013, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEL POTRO: Đoković je dobio veliku bitku!

Najbolji teniser sveta je pobedio Del Potra s 3:2 u setovima

BEOGRAD - Argentinski teniser Huan Martin Del Potro rekao je da mu je teško da podnese poraz od Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona, a taj meč je ocenio kao "veliku bitku".

"Teško je podneti poraz. Vodila se velika bitka. Meč je bio na visokom nivou i bio sam jako blizu", preneli su Del Potrove reči argentinski elektronski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mediji.

Đoković je posle četiri sata i 43 minuta pobedio "Delpa" sa 3:2 u setovima.

"Uspeo sam da zadržim svetskog broja jedan skoro pet sati, s dobrim, dugačkim poenima. Vraćao sam servis, to je bilo dobro i pomoglo mi je da napredujem. Siguran sam da je (trener) Franko (Davin) jako srećan, s jedne strane", rekao je Del Potro.

Argentinac je priznao da mu je teško bilo da izgubi posle takvog meča.

"Ljudi oko mene su mi govorili lepe stvari, ali me rastužuje pomisao da sam igrao sjajan meč dva dobra protivnika i izgubio. Teško mi je kad izgubim. Ima susreta kada obojica igrača zaslužuju da pobede, ali ako je trijumf zapao njemu, onda ga je i zaslužio", rekao je Del Potro.

On je kazao da je zadovoljan svojim nastupom na Vimbldonu.

"Ono što sam iskusio na terenu bilo je spektakularno, nevezano za rezultat. Važno je što sam ponovo postao opasan i mogu da se nosim s najboljima na svetu", kazao je Del Potro.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.