Ćorić sa nulom završio posao

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 03:07

Ćorić sa "nulom" završio posao

Hrvatski teniser Borna Ćorić plasirao se u drugo kolo turnira u Indijan Velsu.

Trenutno 35. igrač sveta je nakon nešto više od sat i po vremena igre bio bolji od tri pozicije slabije plasiranog Sebastijana Ofnera.

Po setovima je bilo 6:2, 3:6, 6:0.

Meč je savršeno krenuo po Ćorića, napravio je brejk odmah u prvom gemu, ali je Austrijanac uspeo da se vrati već u četvrtom gemu prvog seta. Ipak, tek 30-ak odsto prvog servisa je koštalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ofnera čiji je protivnik napravio još dva brejka i osvojio prvi set.

Nije to obeshrabrilo Ofnera kojem je jedan jedini brejk u četvrtom gemu drugog seta bio dovoljan da isti i osvoji. Zapravo, bila je to jedina brejk lopta tokom čitavog drugog dela igre.

Ćorić je to sve nadomestio u setu odluke u kom je imao tri brejk lopte i sve tri iskoristio, a jedna od njih je bila i ona za trijumf u meču.

U narednoj rundi ga očekuje duel sa nemačkim teniserom Janom Lenardom Štrufom.

Osim njega, prolaz dalje je obezbedio i Tijago Sajbot Vild, koji je bio bolji od Džej Džej Vulfa sa 6:2, 6:1. Brazilac će igrati protiv Karena Hačanova u drugom kolu.

Adam Mikelsen je takođe slavio posle dva seta protiv Haumea Munara rezultatom 6:2, 6:3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.