Cirijak: Đoković je veliki sportista, ali Rafa je pravi šampion

Izvor: B92, 06.Mar.2022, 16:31

Cirijak: Đoković je veliki sportista, ali Rafa je pravi šampion

Jon Cirijak, poznati teniski menadžer i predsednik TS Rumunije, uporedio je Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Cirijak, koji je godinama bio prvi čovek Mastersa u Madridu, stao je na stranu španskog tenisera kada je reč o tome ko je od njih bolji.

"Đoković traži svoje mesto i ne nalazi ga. On je kao Boris >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beker, dete koje se igra sa vatrom i koje u nju stavlja svoju ruku da vidi da li će se opeći", kaže Cirijak.

Jasno je da se Cirijaku, koji je nekada baš bio menadžer Borisa Bekera, više dopada kako se sa teniskom slavom nosi teniser sa Majorke.

"Đoković je veliki sportista, veoma dobar teniser, ali da bi bio veliki šampion... To je Nadal! Po mom mišljenju, ne samo u tenisu, već i sportu uopšte, Rafa je genije koji stoji sa oba stopala čvrsto na zemlji. Ponaša se isto kao kada je imao 15 godina", zaključio je Cirijak.

Nadal je nedavno napravio skok sa petog na četvrto mesto svetske liste, a uskoro ga očekuje takmičenje na Mastersu u Indijan Velsu.

Neporažen je od starta sezone i ima skor od 15:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.