Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2017, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čilić u polufinalu ATP-a u Istanbulu

Najbolji hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u polufinale ATP turnira u Istanbulu nakon što je pobijedio Belgijanca Stevea Darcisa 6-1, 6-1.

Čilić je do pobjede protiv 49. tenisera svijeta stigao za svega 45 minuta ispustivši po jedan gem u svakom setu.

U prvom setu poveo je 3-0 uz jedan break, a nakon što je Darcis smanjio na 3-1, Čilić je nanizao još tri gema za laganih 6-1. U drugom setu gledali smo sličnu sliku uz jedan break više. Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << hrvatski reket je 33-godišnjem Belgijancu oduzeo servis za 1-0, za 4-1 i za 6-1.

Bio je to njihov drugi međusobni susret i druga Čilićeva pobjeda nakon što je slavio 2009. u Indian Wellsu.

Čilić, koji je postavljen za drugog nosioca, u polufinalu će igrati protiv Argentinca Diega Schwartzman koji je u četvrtfinalu pobijedio Srbina Dušana Lajovića 7-5, 6-2.

Čilić do sada nije igrao protiv 24-godišnjeg Argentinca i 46. tenisera svijeta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.