Pao i Lorenci: Đere nastavlja s odličnim igrama, u četvrtfinalu i Lajović

Izvor: BKTV News, 04.Maj.2017, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao i Lorenci: Đere nastavlja s odličnim igrama, u četvrtfinalu i Lajović

Srpski teniser Laslo Ðere plasirao se u četvrtfinale turnira u Istanbulu, nakon što je savladao četvrtog nosioca Paola Lorencija iz Italije.

Meč je trajao 77 minuta, a završen je 6:4, 6:3.

World no. 153 Laslo Djere stuns fourth seed Paolo Lorenzi 6-4, 6-3 and powers into TEB BNP Paribas #IstanbulOpen quarterfinals! pic.twitter.com/CvxUHC6BmY

Ðere je potvrdio da je u sjajnoj formi, pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prošle nedelje stigao do polufinala u Budimpešti gde ga je zaustavio Aljaž Bedene.

Za novo polufinale igraće protiv pobednika meča između Viktora Troickog i Karena Kačanova iz Rusije. a nedavno je u mađarskoj prestonici savladao starijeg zemljaka posle preokreta.

Ranije danas u četvrtfinale se plasirao još jedan srpski predstavnik, Dušan Lajović, koji je bio bolji od Rusa Mihaila Južnog sa 2:1 (3:6, 6:0, 6:3).

Turnir u Istanbulu igra se za nagradni fond od 439.005 evra.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.