Čilić odbranio titulu u Zagrebu

Izvor: B92, 09.Feb.2014, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čilić odbranio titulu u Zagrebu

Hrvatski teniser Marin Čilić odbranio je titulu na ATP turniru u Zagrebu pobdivši u finalu Tomija Hasa rezultatom 6:3, 6:4.

To je Čiliću četvrta titula u prestonici Hrvatske, a ukupno 10. u karijeri.

Bio je ovo četvrti međusobni duel Hrvata i Nemca i druga pobeda Čilića koji je napravio tri brejka na meču, a samo jednom je izgubio servis.

Ovo je bilo deveto izdanje ATP turnira u Zagrebu, a šesti put da je titulu osvojio hrvatski teniser. Osim Čilića, šampioni su bili Dodig i Ljubičić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čilić odbranio titulu u Zagrebu

Izvor: B92, 09.Feb.2014

Hrvatski teniser Marin Čilić odbranio je titulu na ATP turniru u Zagrebu pobdivši u finalu Tomija Hasa rezultatom 6:3, 6:4...To je Čiliću četvrta titula u prestonici Hrvatske, a ukupno 10. u karijeri...Bio je ovo četvrti međusobni duel Hrvata i Nemca i druga pobeda Čilića koji je napravio tri...

Nastavak na B92...

Čilić preko Hasa do titule u Zagrebu

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2014

Najbolji hrvatski teniser trijumfovao pred svojim navijačima, na turniru u Zagrebu, pošto je u finalu bio bolji od iskusnog Nemca Tomija Hasa.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.